Keçiboynuzu meyvelerinden soğuk pres yöntemiyle elde edilerek hazırlanmaktadır. Koruyucu, katkı maddesi ve şeker içermez.
İçerisinde kalsiyum, demir, potasyum, magnezyum, fosfor, çinko, mangan, sodyum, protein, diyet lifi, C-A-E-B-D-B2-B3 vitaminleri bulunur.Kalsiyum bakımından sütten 3 kat daha zengindir.
Etken Madde | 10 ml İçindeki Miktarı | %BRD |
---|---|---|
Vitamin B3 | 2.4 mg NE | 15 |
Vitamin B6 | 0.21 mg | 15 |
Folik Asit | 30 µg | 15 |
Biotin | 7.5 µg | 15 |
Vitamin B12 | 0.375 µg | 15 |
Etken Madde | 15 ml İçindeki Miktarı | %BRD |
---|---|---|
Vitamin B3 | 3.6 mg NE | 22.5 |
Vitamin B6 | 0.315 mg | 22.5 |
Folik Asit | 45 µg | 22.5 |
Biotin | 11.25 µg | 22.5 |
Vitamin B12 | 0.5625 µg | 22.5 |
• Kalsiyum kemiklerin normal gelişimi ve dişlerin korunması için gereklidir.
• Normal kan oluşumun ve kırmızı kan hücresi oluşumuna katkıda bulunur.
• Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
• Yorgunluk ve bitkinliğin azaltılmasına katkıda bulunur.
• Enerji oluşum mekanizmasına katkıda bulunur.
- Gluten İçermez
- İlave Şeker Glikoz İçermez
Tavsiye Edilen Günlük Alım Dozu:
4-10 yaş grubu çocukların sabah, akşam günde 2 kez 1 ölçek (tatlı kaşığı – 5ml), 11 yaş ve üzeri yetişkinlerin sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 kez 1 ölçek (tatlı kaşığı – 5ml) almaları önerilir.